Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Τα φαβορί για το νέο εκτελεστικό της ΟΝΝΕΔΠοιός πάει για αντιπρόεδρος

Εντείνονται οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο για το νέο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ , μετά την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, με τις συζητήσεις στη γαλάζια νεολαία να έχουν ήδη έχουν ξεκινήσει.

Αμετακίνητος θεωρείται ο γραμματέας της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ ΑΕΙ Τόλης Μπακόλας, σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Αντωνάκη, που μετά από 3 χρόνια πετυχημένης θητείας στα ΤΕΙ, κλείνει τον κύκλο του. Για την θέση του υπεύθυνου Λεκανοπεδίου παίζουν τα ονόματα των Κώστα Σεκλειζιώτη και  Γρηγόρη Στραβόλαιμου. Για την θέση του πολιτικού σχεδιασμού "παίζει", μετά από 3 χρόνια πετυχημένης θητείας του πολιτικού επιστήμονα, Νίκου Λυσιγάκη, ο οποίος προανλήγγειλε από το βήμα του συνεδρίου την αποχώρηση του, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, με το πιο πιθανό να είναι πως θα πλαισιωθεί από ένα ακόμη στέλεχος. Για την θέση του γραμματέα ΤΕΙ ακούγεται το όνομα του Ρηγούτσου Μανώλη, ενώ για το επαρχιακό προορίζεται ο Σωτήρης Πολύζος. Μια θέση στο νέο σχήμα διεκδικούν ακόμα και οι Μπάμπης Τσιανάκας, που θεωρείται από τα καλύτερα στελέχη της γενιάς του αλλά και οι Μαρινάκης Παύλος,Γιάννης Βουγιουκλάκης, Κυριακόπουλος Ανδρέας, Κουναδέας Θοδωρής. Για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης προορίζεται ο Βσίλης Γεωργιάδης.


Για αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ φαίνεται πως έχει κλειδώσει ο Κώστας Μητσόπουλος από το ΠΑ.ΠΕΙ, ενώ για διευθυντής ακούγεται ο Δημήτρης Σακαρετσάνος.

Πηγή: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money