Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Νέα συνεδρίαση του ΣτΕ για ΕΡΤΣυνεδριάζει την Πέμπτη η επιτροπή αναστολών του ΣτΕ προκειμένου να εξετάσει στο σύνολό της την υπόθεση με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Την Ιωάννας Μάνδρου

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η Επιτροπή θα συγκληθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Κ. Μενουδάκου και θα λάβουν μέρος -λόγω της σοβαρότητας του θέματος- πέντε ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί. Η σύγκληση της Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαία μετά το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί από τις αντιφατικές ερμηνείες, που γίνονται από πολιτικούς και νομικούς στην απόφαση Μενουδάκου για προσωρινό άνοιγμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, υπό τους όρους που θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Ο Πρόεδρος του ΣτΕ που διέψευσε αργά χθες το βράδυ «διευκρινήσεις» της απόφασής που του αποδόθηκαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ στον ίδιο ή σε μέλη του δικαστηρίου, αναμένεται να εκδώσει σήμερα και δεύτερη διάψευση.
Η απόφαση της Επιτροπής αναστολών που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί πιθανότατα την προσεχή Τρίτη, καθώς μεσολαβεί η αργία του Αγίου Πνεύματος.

Πηγή: kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money