Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας “Mentoring Startups”


Startups
Ένας νέος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας προκηρύσσεται στο πλαίσιο του έργου “Διασυνοριακή Καθοδήγηση για τη Δικτύωση & Ανάπτυξη Νέων Καινοτόμων Επιχειρήσεων-Mentoring Start-Ups”.
Στόχος του MESUP αποτελεί η προώθηση της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, και στην Κύπρο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε νέους ερευνητές, φοιτητές και άτομα που επιθυμούν να απασχοληθούν επιχειρηματικά να δημιουργήσουν νέες καινοτόμες επιχειρήσεις, δίκτυα συνεργασιών (clusters), καθώς και να ανταγωνιστούν με τις καινοτόμες ιδέες τους.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως 15 Απριλίου 2013 και θα ολοκληρωθεί σε 2 στάδια. Το πρώτο αφορά στην κατάθεση των επιχειρηματικών σχεδίων μέσω της ιστοσελίδας του έργου, τα οποία η συντονιστική επιτροπή θα αποστείλει στους κριτές, προκειμένου να αξιολογηθούν και να βαθμολογηθούν. Στη συνέχεια θα επιλεγούν οι semi-finalists που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο, κατά το οποίο θα κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε 10 slides, να τη βιντεοσκοπήσουν με τη μορφή digital pitching και να την ανεβάσουν στην ιστοσελίδα του έργου.
Η νικητήρια ομάδα θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση, ενώ θα ενισχυθεί με βραβείο αξίας €2.000 για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής της σε Venture Forum.
Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα.
Πηγή: cycrete-mentor.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money