Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση για τη νέα νομοθεσία αδειοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων


Startups
Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συνδιοργάνωσαν εκδήλωση στα πλαίσια ενημέρωσης σχετικά με το νέο νόμο που αφορά την αδειοδότηση μικρών επιχειρήσεων.
Η εκδήλωση, που έγινε στις 28/11/2012 και διήρκησε 3,5 ώρες είχε μεγάλη ανταπόκριση. Την ενημερωτική ομιλία παρακολούθησαν εκπρόσωποι διαφόρων υπηρεσιών και επιμελητηρίων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανου Χρήστου και ομιλία του προέδρου του ΒΕΠ κ. Αδριανού Μιχάλαρου. Στο πάνελ των ομιλητών μετείχε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Μπενέτος.
Η Π.Ε. Πειραιά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ξεκίνησαν αυτή τη συνεργασία με στόχο την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας, την άρση πιθανόν εμποδίων και δυσκολιών αλλά και με γνώμονα την διαφάνεια της διαδικασίας αδειοδότησης.Ο εισηγητής, κ. Ρ. Λειβαδάρος, Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά η κ. Ε. Σπαντιδάκη, πτυχιούχος Μηχανικός από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Πειραιά καθώς και το πλήθος των ομιλητών που παρευρέθηκαν τόνισαν με σαφήνεια τα σημεία της νέας νομοθεσίας για την περαιτέρω απλούστευση των διαδικασιών.
Η εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ Στέφανο Χρήστου είχε σκοπό την στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία ως μοχλός ανάπτυξης αλλά και ως αρωγή και εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας σε μια εποχή που μαστίζεται από την ανεργία αλλά και την επαγγελματική ανασφάλεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money