Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Την Τρίτη η Ημερίδα για την προώθηση επενδυτικών συνεργασιών και ευκαιριών ανάπτυξης της Εξωστρέφειας

Επιμόρφωση
Η ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για όλο το φάσμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Επενδύσεων (EBRD), τις χώρες που αυτή δραστηριοποιείται καθώς και την ελκυστικότητά τους για ελληνικές επενδύσεις θα απασχολήσουν τις εργασίες της Ημερίδας Προώθησης επενδυτικών συνεργασιών και ευκαιριών ανάπτυξης της Εξωστρέφειας που διοργανώνουν ο ΣΕΒ και η EBRD, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Intercontinental (09.30-17.00), με την παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Στην έναρξη της εκδήλωσης θα μιλήσουν, επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο κ. Αντώνης Μπαρζώκας, EBRD Alternate Board Director, ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα της περιφερειακής ολοκλήρωσης και της εξωστρεφούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και ο κ. Peter Sanfey, EBRD Deputy Director of Country Strategy and Policy, ο οποίος θα εστιάσει στις δυνατότητες ανάκαμψης των βαλκανικών χωρών από την οικονομική κρίση.
Στο πλαίσιο της ημερίδας ομάδα ανώτερων επιτελικών στελεχών και τραπεζιτών της EBRD θα κάνουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις, ενώ θα έχουν ατομικές συναντήσεις και συζητήσεις με στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων. Η ημερίδα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον στις δυνατότητες υποστήριξης από την EBRD εξωστρεφών επενδυτικών σχεδίων και παράλληλα θα προσφέρει χρήσιμη πληροφόρηση για το επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογειακής λεκάνης.
Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Επενδύσεων (EBRD) δραστηριοποιείται σε 33 χώρες, από την Κεντρική Ευρώπη μέχρι την Κεντρική Ασία και τη Βόρειο Αφρική, συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τομέα σε επενδυτικά έργα και ασχολείται με τη διαμόρφωση κατάλληλων πολιτικών και την παροχή τεχνικής βοήθειας. Απευθύνεται κυρίως σε ιδιωτικές εταιρίες, για να καλύψει την αδυναμία πρόσβασής τους στις αγορές, προωθεί την επιχειρηματικότητα και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Σας έχουμε επισυνάψει το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Μπορείτε να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα γύρω από τα σεμινάρια και τις ημερίδες, την ανάπτυξη, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πολλά περισσότερα, απλά προσθέτοντας το e-mail σας στο newsletter του epixeiro.info πάνω δεξιά :-)

Πηγή:  http://epixeiro.info/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money