Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Αλλάζει στάση ο Σαμαράς!
Ο πρωθυπουργός στέλνει πολλαπλά μηνύματα στην Ευρώπη
«Οι όποιες τεχνικές δυσκολίες στην εξεύρεση της τεχνικής λύσης, δε συγχωρούν καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση στο ελληνικό θέμα», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός με νόημα και τονίζει πως «η Ελλάδα έκανε εκείνο που έπρεπε και στο οποίο είχε δεσμευτεί. Οι εταίροι μας, μαζί με το ΔΝΤ, επίσης οφείλουν να κάνουν εκείνο που έχουν αναλάβει. Από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας τις επόμενες μέρες, δεν εξαρτάται μόνο το μέλλον της δικής μας χώρας, αλλά και η σταθερότητα ολόκληρης της Ευρωζώνης»
Τι εννοεί με αυτά ο Σαμαράς; Στέλνει μήνυμα στην Ευρώπη πως  "εδώ και μη παρέκει" και τους λέει εμμέσως πως ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.
Τετ α τετ αύριο με Γιούνκερ-Ρομπάι
Αύριο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι αλλά και άλλους ομολόγους του. Εκεί αναμένεται να επαναλάβει αυτό το μήνυμα. Αυτό που λέει ο πρωθυπουργός είναι πως ή σωζόμαστε μαζί ή αλλιώς όλοι μαζί πάμε στον πάτο, αφού είναι ιδιαίτερα χολωμένος με την στάση κάποιων ευρωπαίων αξιωματούχων...
Λέξη κλειδί του πρωθυπουργού η φράση  "Από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας τις επόμενες μέρες, δεν εξαρτάται μόνο το μέλλον της δικής μας χώρας, αλλά και η σταθερότητα ολόκληρης της Ευρωζώνης"
Τι παραπάνω να πει;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money