Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Υποτροφίες από το Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών των Παρισίων 2013-2014


Υποτροφίες
To Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών των Παρισίων ανακοίνωσε ότι προσφέρει τις παρακάτω ευκαιρίες για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 σε αξιόλογους επιστήμονες καθώς και σε φοιτητές άριστων επιδόσεων και εξαιρετικού επιπέδου:
  • Πρόγραμμα Αριστείας: Το πρόγραμμα Αριστείας έχει ως σκοπό να φιλοξενήσει σε πρώτη φάση, έναν αλλοδαπό μαθηματικό σε ένα ή περισσότερα συνεργαζόμενα εργαστήρια με το Ίδρυμα. Όλοι οι τομείς των μαθηματικών μπορούν να επιλεγούν. Ο υπότροφος θα έχει χρηματοδότηση για παραμονή από 6 έως 12 μήνες (βεβαίως διανεμημένους σε τρία ακαδημαϊκά έτη). Ο μισθός του κατόχου της υποτροφίας Αριστείας θα είναι 6 200 € μηνιαίως.
  • Πρόγραμμα για νέους ερευνητές : το Ίδρυμα επιλέγει νέες/νέους μαθηματικούς ή μηχανικούς υπολογιστών και τους προσφέρει να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους κατά τη διάρκεια κάποιων μηνών στα εργαστήριά τους.
  • Πρόγραμμα για μεταδιδακτορικούς : βοήθημα μεταδιδακτορικών σπουδών στα μαθηματικά ή την βασική επιστήμη μηχανικών υπολογιστών. Διάρκειας ενός ή δύο ετών, αρχομένης από τον Οκτώβριο 2013 στα εργαστήρια που συνεργάζονται με το Ίδρυμα.
  • Υποτροφία για μεταπτυχιακό της Σχολής Paris Graduate School of Mathematical Sciences (PGSM): επιτρέπει στους επιλεχθέντες φοιτητές με παρούσιαση του φακέλου τους να επωφεληθούν μίας υποτροφίας μεταπτυχιακού προγράμματος και μιας προσωπικής παρακολούθησης που προσφέρονται από το Ίδρυμα Μαθηματικών Επιστημών των Παρισίων.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα προγράμματα μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα του φορέα.

Πηγή: epixeiro.info

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money