Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Νταβατζήδες, σύμμαχοι και δολοφόνοι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Καραμανλή!!

  • Βρήκαν όπλο με διόπτρα έτοιμο για χρήση απέναντι από το σπίτι του Κ. Καραμανλή!
  • Φουντώνει η οργή του κόσμου μετά και τις νέες αποκαλύψεις… Ο στόχος της μεγάλης ληστείας της χώρας περνούσε από την ανατροπή Καραμανλή…
Στις πιέσεις και στις απειλές που δεχόταν αποδίδει την “έξοδο” του Κώστα Καραμανλήτο περιοδικό “Crash”, το οποίο αποκαλύπτει ότι απέναντι από το σπίτι του, σε ένα οίκημα είχε βρεθεί όπλο!


Το περιοδικό στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2011, επικαλείται μαρτυρίες στενών συνεργατών του, εκμυστηρεύσεις του ίδιου, το Wikileaks και τα ειδικά μηνιαία δελτία της ΕΥΠ και υποστηρίζει ότι είχε σταλεί μήνυμα προς τον Καραμανλή που έλεγε: “Φεύγεις τώρα, Είναι αδιανόητο χώρα -μέλος του ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία”.

Ο κίνδυνος και η “καραντίνα”
Ο τέως πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αλλάξει την καθημερινότητά του όταν κατάλαβε ότι η ζωή του και η ζωή της οικογένειάς του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το “Crash” ξεκίνησαν αλλαγές στα δρομολόγιά του, έμενε για λίγο σε συγκεκριμένους χώρους και περιόρισε τους περιπάτους του και τις επισκέψεις σε οποιοδήποτε χώρο θα μπορούσε να γίνει στόχος εκτελεστών.

Το γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ήταν ότι είχε σε οίκημα απέναντι από το σπίτι του Καραμανλή είχε βρεθεί μακρύκαννο πολεμικό όπλο μεγάλης εμβέλειας με διόπτρα.

Ο Κώστας Καραμανλής ενημερώθηκε και όπως είπε ο ίδιος μπήκε για 242 ημέρες σε “καραντίνα”, που άρχισε από το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, όταν ο Π. Παυλόπουλος του παρέδωσε πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για σχέδιο δολοφονίας του (“Πυθία 1″) και τελείωσε το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 2009, όταν η ΝΔ συνετρίβη στις εκλογές.

Το θέμα με το όπλο, υποβαθμίστηκε, αν και το όπλο θεωρήθηκε ως “μήνυμα” καθώς στο σημείο του σπιτιού όπου βρέθηκε, υπήρχε παράθυρο με θέα την πρωθυπουργική κατοικία.

Το περιοδικό επικαλείται τα λόγια του ίδιου του Καραμανλή:
Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βέβαια ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσα, αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από το σπίτι και ότι εγώ δεν ακολουθούσα πλέον το πρόγραμμά μου. Η ασφάλειά μου είχε ενισχυθεί από τις μέρες των ‘Δεκεμβριανών’ του 2008, αλλά μετά τις πληροφορίες για παρακολούθηση των κινήσεών μου τριπλασιάστηκε“,
εκμυστηρεύθηκε σε στενό φίλο του.


Σύμφωνα με το “Crash”, το βράδυ των εκλογών του 2007, ο Κώστας Καραμανλής, είχε πει στη σύζυγό του ότι η κυβέρνησή του έχει το πολύ 15 μήνες ζωή.

Οι Αμερικανοί έδειχναν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την εξωτερική πολιτική του Κώστα Καραμανλή και των θεωρούσαν “αναλώσιμο”.

Τρία περιστατικά που κλόνισαν τον Καραμανλή
Το περιοδικό αναφέρει τρία περιστατικά, στο διάστημα Μαρτίου-Απριλίου 2009, που ακολούθησαν τις πληροφορίες της FSB για το σχέδιο δολοφονίας του, τα οποία έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να αποχωρήσει. Αυτά είναι:

* Η πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ στις 19 Μαρτίου 2009, όπου βρίσκεται το κτίριο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου. Το γεγονός ότι έγινε στη συμβολή των οδών Κόνιαρη και Λ. Αλεξάνδρας και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση προκάλεσε ανησυχία. Αυτό που δεν έγινε γνωστό, ήταν ότι από το σημείο περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Κώστα Καραμανλή, όταν έφευγε από το διαμέρισμά του στον Λυκαβηττό.

* Στο τέλος Ιανουαρίου, η ΕΥΠ παραδίδει στον Καραμανλή τρία μηνιαία πληροφοριακά δελτία με ευρήματα από υποκλοπές που είχε κάνει η μυστική υπηρεσία σε Αμερικανούς διπλωμάτες.

“Σε 6 μήνες ο Καραμανλής θα είναι παρελθόν” αναφέρει ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, διπλωμάτης με μεγάλη και εχθρική δραστηριότητα στην περιοχή της Θράκης.
* Την ίδια περίοδο, στο διάστημα μεταξύ 15 Μαρτίου-15 Απριλίου, οι Αμερικανοί διαμηνύουν στον ίδιο των Κώστα Καραμανλή: “Είναι αδιανόητο χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία”.

Σύμφωνα με το “Crash” ο Κώστας Καραμανλής, είχε κλονιστεί και από την υπόθεση των υποκλοπών το 2006, όταν έμαθε ότι ήταν στόχος παρακολούθησης.

Εξηγώντας τους λόγους που η υπόθεση κρατήθηκε για ένα χρόνο μυστική ο τέως πρωθυπουργός φέρεται να είπε:
“Δεν ήθελα να προκαλέσω αναταραχή. Δεν γνωρίζαμε από ποιο επίπεδο της αμερικανικής ηγεσίας είχαν δοθεί οι οδηγίες για κάτι τέτοιο. Εγώ ποτέ δεν είχα κινητό μαζί μου. Ένα είχα, που το έδωσα στη Νατάσα πολύ πριν κερδίσουμε τις εκλογές”,
είχε πει σε φίλο του.

Τα “όχι” του Καραμανλή
Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Καραμανλής είχε εξοργίσει τις ΗΠΑ με τις συνεχείς αρνήσεις του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Από το “όχι” στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μέχρι την άρνησή του να κάνει δήλωση κατά της Ρωσίας, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Γεωργία, ο κ. Καραμανλής έδειχνε να απομακρύνεται συνεχώς από τους Αμερικανούς, οι οποίοι μάλιστα τον είδαν να παραγγέλνει 450 άρματα μάχης από τους Ρώσους και να συναντιέται 8 φορές με τον Πούτιν.

Όταν μάλιστα αποφάσισε να προχωρήσει τη συνεργασία στον ενεργειακό τομέα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να του είπε: “Ασφαλώς και είσαι έτοιμος να δεχτείς επιθέσεις. Το έχεις μετρήσει;”.

Σύμφωνα με το “Crash” ο Κώστας Καραμανλής δέχθηκε τελικά πολλές επιθέσεις, καθώς υπήρχαν πάνω από 1000 αναφορές (Intelligence Reports) που “έφευγαν” μέσα από το Μαξίμου και τον εμφάνιζαν, άλλοτε επιρρεπή στο ποτό, άλλοτε ψυχικά κλονισμένο και άλλοτε εκνευρισμένο με διάφορους υπουργούς.

Armageddon News

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΙΑ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΤΟ ΣΟΥΦΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΩ ΠΟΥΤΣΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ
ΔΑΠΗΤΕΣ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε μας κομμουνισμό να γίνουμε Βόρεια Κορέα όπου η δημοκρατία, η διαφάνεια και η ευημερία τους τρέχει απ' τα μπατζάκια... σούργελα!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι... Ψηφίστε την αριστερά για να πολεμήσει τον κακό καπιταλισμό ο οποίος παρόλα τα στραβά του, ακόμα και σήμερα εν μέσο κρίσης μας παρέχει βιοτικό επίπεδο καλύτερο απ' τα 2/3 του πλανήτη...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.45 ΚΑΙ 9.55 ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΙ ΑΛΒΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΜΙΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΣΑΛΤΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙς ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 500ΕΥΡΩ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΡΕΕΦ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΚΕ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ...... ΑΝΤΕ ΜΗ ΓΑΜΙΣΩ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν έχετε επιχειρήματα δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο προοδευτικοί του κώλου!

Δυστυχώς για εσένα είμαι από χωριό κι όχι από ΒΠ, ο πατέρας μου δε ζει για να με ζήσει. Επίσης δουλεύω από τα 15 μου για να μεγαλώσω τα αδέρφια μου... τώρα κάνω το διδακτορικό μου δουλεύοντας παράλληλα!

Και πάλι σ' ευχαριστώ που δείχνεις στον κόσμο ποιοι είστε!

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money