Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Γάμος χλιδής για την κόρη του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ και διοικητή του ΙΚΑ...


Σε ένα από τα πιο ακριβά κτήματα υποδέχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου γνωστούς και φίλους ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με αφορμή τον γάμο της κόρης του.

Σε μία περίοδο που μισθοί και συντάξεις δεν καταβάλλονται στην ώρα τους, το ποσό που δαπανήθηκε για τη δεξίωση του γάμο ακούγεται προκλητικό.

Μεταξύ αυτών, όπως αναφέρει η "Δημοκρατία της Κυριακής", ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με τη σύζυγό του Άντα και το μισό σχεδόν πρώην υπουργικό του συμβούλιο.

Μεταξύ άλλων εθεάθησαν οι δύο αντιπρόεδροι της νυν και της πρώην κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υπουργοί Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, η πρώην υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, με τον σύζυγο της και άλλοι φίλοι του ζευγαριού, όπως διαβεβαίωνε παριστάμενος στον γάμο.

Στην εκκλησία Αγία Τριάδα Κηφισιάς, όπου έγινε ο γάμος, το παρών έδωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που όμως δεν ακολούθησε στη δεξίωση.

Το μίνιμουμ στους καταλόγους του κτήματος "Πεντελικόν" για μία γαμήλια δεξίωση ανέρχεται στα 100 ευρώ το άτομο, κάτι που σημαίνει ότι για περίπου 1.000 άτομα, το τελικό κόστος μόνο της δεξίωσης του γάμου πρέπει να ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ, καθώς δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι επελέγη το φθηνότερο από τα μενού για να προσφερθεί σε πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς και μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ.

parapolitika.gr

1 σχόλια:

Κτήματα γάμου είπε...

Η επιλογή του κτήματος για την δεξίωση ήταν εξαιρετική.

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money