Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Η Καϊλή ζητά πειθαρχικό για τα σχόλια και την «καλτσοδέτα»

Την παραπομπή στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ του Σωκράτη Ξυνίδη, που την είχε αποκαλέσει «καλτσοδέτα» αλλά και την παραπομπή των Καστανίδη και Κουτμερίδη ζητά η Εύα Καϊλή.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την παραπομπή των συναδέλφων της με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην Βουλή κατά την συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Παπανδρέου και το δημοψήφισμα.


Συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου η Καϊλή δήλωσε την πρόθεσή της να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και εξέφρασε την αντίθεσή της στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Εκείνη την μέρα λίγο μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Βουλή η Εύα Καϊλή ζήτησε τον λόγο και φώναζε γιατί είχε διακοπή η συνεδρίαση και τότε ο κ. Ξυνίδης ακούστηκε να λέει «Σιγά την καλτσοδέτα».

Το ίδιο βράδυ ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε για την Εύα Καϊλή: «Μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το... κάδρο της πολιτικής.» ενώ μία μερά μετά ο κ. Κουτμερίδης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων είπε : «Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική. »

Για αυτές τους τις δηλώσεις ζητά τώρα την παραπομπή τους η Εύα Καϊλή η οποία ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξιστικά και προσβλητικά σχόλια από τους συναδέλφους της.

http://armageddon-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_8289.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money