Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Πυρά Πάγκαλου κατά Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Παπανδρέου και Σημίτη

Στα κάγκελα κατά υπουργών βγαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος λέγοντας ότι “αποτύχαμε στην οικονομική πολιτική”, ενώ επιρρίπτει ευθύνες τόσο σε Παπακωνσταντίνου όσο και σε Βενιζέλο για την διαχείριση της κρίσης, αλλά και στην κυβέρνηση Σημίτη για λάθη και παραλείψεις.

Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι το μνημόνιο απέτυχε “γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής”.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι φταίνε οι ηγεσίες του υπουργείου Οικονομικών ο κ. Πάγκαλος δεν διστάζει να πεί: “Είναι προφανώς θέμα ηγεσίας και μηχανισμού του συγκεκριμένου υπουργείου”. “Αλλά είναι και όλοι αυτοί οπυ έκαναν τις κομπίνες και έβγαλαν τα λεφτά τους έξω εξαπατώντας και κλέβοντας το Δημόσιο, χωρίς κανένας να την πληρώσει”.

Σημειώνει μάλιστα ότι από τη δική του πλευρά – συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων, δηλαδή λιγότερο κράτος – είχε συμβουλευτική αρμοδιότητα, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στους εκάστοτε υπουργους για την εφαρμογή.

Χαρακτηρίζει καταστροφική “εμμονή” την πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα, μιλώντας για μία επιλογή που “μόνο με τη λέξη κατάρα μπορεί να περιγραφεί”, που προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα σε όλον τον πλανήτη.

Ο κ. Πάγκαλος στρεφει τα πυρά του και κατά του Κώστα Σημίτη λέγοντας ότι από την δεύτερη τετραετία του ξεκίνησε η δυσπιστία των εταίρων εναντίον της Ελλάδας. “Ούτε την Παιδεία αναμορφώσαμε, ούτε το φορολογικό σύστημα, ούτε το εκλογικό μας σύστημα και έμειναν τα πράγματα όπως είχαν” αναφέρει.


http://armageddon-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_734.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money