Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογικός πυρετός στον ΛΑΟΣ

Σε «επιστράτευση» καλεί ο Γ.Καρατζαφέρης

Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε τον κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Γ.Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μάκη Βορίδη, την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν γίνουν εκλογές.

Ο Γ.Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο, είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου, και ζήτησε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τεθούν σε «επιστράτευση» όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα «να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του».

Επίσης ο Γ.Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους Τ.Ερντογάν και Α.Νταβούτογλου ως «το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού». Ζήτησε εκ νέου είτε εκλογές είτε κυβέρνηση συνεργασίας, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, και εκτίμησε ότι εάν γίνουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money