Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Βρήκε...«χρυσό» το ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς γιατρών


Σαρωτικούς ελέγχους σε πανεπιστημιακούς γιατρούς, διευθυντές κλινικών, αλλά και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με το κομμάτι των προμηθειών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διενεργεί το ΣΔΟΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, πήγε στο νοσοκομείο, ενώ στο επίκεντρο του ελέγχου, βρισκόταν συγκεκριμένος γιατρός, του οποίου μεταξύ άλλων ελέγχθηκε ο προσωπικός του υπολογιστής. Ερευνα έγινε μεταξύ άλλων, επίσης και σε πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με τις προμήθειες του νοσοκομείου, ενώ υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” λογαριασμούς και άλλων γιατρών.

Οι έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη και φημολογείται, χωρίς ωστόσο να έχουν διασταυρωθεί ακόμη αυτές οι πληροφορίες, ότι σε λογαριασμούς έχουν βρεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά, που δύσκολα μπορούν να δικαιολογηθούν.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα 200 γιατροί από όλη την Ελλάδα και όλων των ειδικοτήτων, ενώ πολλοί από αυτούς που ελέγχονται, προέρχονται από τα κρατικά νοσοκομεία.

Μέχρι σήμερα, έχουν βρεθεί γιατροί με τραπεζικούς λογαριασμούς 10 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

ΠΗΓΗ ΠΑΤΡΙΣ Αννα Κωσταντουλάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money