Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Άκης: Το ΠΑΣΟΚ με έβαλε στο στόχαστρο

Άκης: Το ΠΑΣΟΚ με έβαλε στο στόχαστρο


Την αντίδραση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε η πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ να προτείνει τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση των υποβρυχίων με "εγκαλούμενο" τον ίδιο.

Σε δήλωση που εξέδωσε, ο κ. Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για "στοχοποίησή" του, "ατόπημα" και "περίεργη σύμπνοια με τη ΝΔ" που "αποκαλύπτουν βαθιά κρίση πολιτικού προσανατολισμού του ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο", ενώ αναφέρει ότι είναι έτοιμος να δώσει "αποστομωτικές απαντήσεις".

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του πρώην υπουργού έχει ως εξής:

«Το ατόπημα στο οποίο οδηγούν κάποιοι την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν τους τιμά. Με την περίεργη διαδικασία που επιλέγουν αποκαλύπτουν, και στην περίπτωση αυτή, τη βαθιά κρίση πολιτικού προσανατολισμού του ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο.

Λυπάμαι διότι αντί να ακολουθήσουν το δρόμο ανάδειξης όλης της αλήθειας, που την απαιτεί και το λαϊκό αίσθημα και η Δικαιοσύνη, οδηγούν -σε περίεργη σύμπνοια με τη Ν.Δ.- την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε πρωτοφανή μεθόδευση, επιδιώκοντας, μέσω της επιλεκτικής στοχοποίησης μου, μια βολική «αλήθεια» για ορατές πλέον πολιτικές σκοπιμότητες.

Τόσο επί της ουσίας, όσο και για τα περί «μαύρου χρήματος» χτύπησαν λάθος πόρτα. Είμαι έτοιμος μέσα από την όποια κοινοβουλευτική διαδικασία να συμβάλλω ενεργά για την ανάδειξη όλης της αλήθειας. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ανακινήθηκε η υπόθεση των υποβρυχίων από την Γερμανική και την Ελληνική Δικαιοσύνη η θέση μου ήταν: Όλα στο φως, πλήρης διαφάνεια παντού, ώστε ο λαός μας να μάθει όλη την αλήθεια.

Έτσι θα δοθούν αποστομωτικές απαντήσεις και απέναντι στις επιθέσεις λάσπης και ψεύδους, αλλά και στο κατασκευασμένο κλίμα από μεμονωμένα «βαποράκια» της ενημέρωσης.

Είναι χρέος μου να υπερασπιστώ και την προσωπική πορεία και προσφορά μου, αλλά και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δηλώνω για μία ακόμη φορά υπερήφανος για τη σύμβαση συμπαραγωγής των νέων υποβρυχίων και τη μεταφορά της τεχνολογίας τους στην Ελλάδα, που διασφαλίζουν για το Πολεμικό Ναυτικό το στρατηγικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο».

πηγη:newpost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money