Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Απεργία και στάσεις στα μέσα μεταφοράς έως τέλος Φεβρουαρίου

Απεργία και στάσεις στα μέσα μεταφοράς έως τέλος Φεβρουαρίου

Στην σκλήρυνση της στάσης τους προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες που ψηφίστηκε πλέον στην Βουλή το βράδυ της Τρίτης και αποτελεί νόμο του κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία της ΕΘΕΛ:

Την προσεχή Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα.

Την προσεχή Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εν νέου στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα.

Την άλλη Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα μπλε λεωφορεία αλλά και στα υπόλοιπα ΜΜΜ, αφού οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Την μεθεπόμενη Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα.

Τέλος, την μεθεπόμενη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.30 το απόγευμα. To ίδιο θα κάνουν και όλα τα ΜΜΜ αφού την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Γενική Συνέλευση των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

Πάντως την Πέμπτη 17/2, αναμένεται να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό, Τραμ και Τρόλεϊ σχετικά με τις δικές τους κινητοποιήσεις.

Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money