Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παλαιοκώστας πίσω από την ληστεία της Καρδίτσας;


Το… «φάντασμα» του Βασίλη Παλαιοκώστα βλέπουν οι αστυνομικοί σχεδόν πίσω από κάθε ένοπλη ληστεία! Ωστόσο, αυτή που έγινε την Τρίτη στο Κέντρο Διανομής ΕΛΤΑ Καρδίτσας, καθώς και άλλες δύο ληστείες που είχαν γίνει τους τελευταίους επτά μήνες, έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι τις διέπραξε ο «Φαντομάς» αφού έγιναν σε κοντινές περιοχές τις οποίες ο καταζητούμενος ξέρει «σαν την τσέπη του»!

Η τελευταία ληστεία παρουσιάζει κοινά σημεία με τις προηγούμενες… Δράστες ήταν δύο άνδρες με μαύρες κουκούλες, που περίμεναν έξω από τα γραφεία των ΕΛΤΑ τον υπάλληλο του ταχυδρομείου ο οποίος λίγο πριν είχε παραλάβει έναν σάκο με 92.000 ευρώ. Τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων πριν βγει από το αυτοκίνητό του, άρπαξαν τον σάκο και πυροβόλησαν το τζάμι του οδηγού, αποφεύγοντας επιμελώς όμως να τον τραυματίσουν. Έπειτα, τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν.

Ο σωματότυπος των δύο δραστών ταιριάζει με των κακοποιών που είχαν ληστέψει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διάσελο Άρτας στις 22 Νοεμβρίου 2010 και είχαν αρπάξει περί τα 18.000 ευρώ. Τότε, μάλιστα, οι δράστες χτύπησαν με την λαβή του όπλου τους τον διευθυντή του υποκαταστήματος τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο κοντά στο χωριό Φωτεινό. Αλλά και στις 3 Αυγούστου 2010 δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Παλαμά Καρδίτσας, σπάζοντας με μια βαριοπούλα την τζαμαρία και με την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Άρπαξαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση.

protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money