Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Προειδοποίηση για τους κλέφτες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Ο κύριος Μπίσοπ στη Βρετανία διατηρεί πανάκριβο εξοπλισμό ως ηλεκτρολόγος. Ανησυχούσε ιδιαίτερα μην πέσει θύμα κλοπής ή ληστείας.

Η Αστυνομία της περιοχής είχε συμβουλεύσει τους κατοίκους, να μην τοποθετούν καλώδια με ρεύμα στις πόρτες και τα παράθυρα, καθώς η μέθοδος αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει και στους ίδιους ζημιά.

Στον Ντέιβιντ Μπίσοπ είπαν μάλιστα να βάλει μία πινακίδα που θα αναγράφει “Προσοχή κίνδυνος”, όμως η καλύτερη λύση θα ήταν να αναρτήσει μία κίτρινη πινακίδα, που θα φωσφορίζει με την προειδοποίηση “Προσοχή. Ηλεκτρικά εργαλεία”.

“Έχετε ακούσει ποτέ κάτι πιο γελοίο; Η Αστυνομία μου είπε να μη βάλω καλώδια στα παράθυρα, γιατί θα μπορούσα να κάνω κακό στους κλέφτες. Ρωτάω λοιπόν τι μπορώ να κάνω για να προστατεύσω τον εξοπλισμό μου”, είπε ο ίδιος στενοχωρημένος.

“Αυτό που με συμβούλευσαν να κάνω όμως, είναι τόσο γελοίο. Ο νόμος είναι τόσο χαζός και δεν ξέρεις ποτέ τι απόφαση θα λάβει. Θα μπορούσε να αποβεί από επικίνδυνο έως μοιραίο για έναν διαρρήκτη. Όχι για μένα, γιατί εγώ γνωρίζω πού βρίσκεται ο εξοπλισμός μου. Έχουμε δικαίωμα να προστατεύσουμε την περιουσία μας, όπως ακριβώς προστατεύονται από το νόμο και οι κακοποιοί”, τόνισε.
news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβαζουμε και προτεινουμε

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money